• وبلاگ : البرز پژوهي
  • يادداشت : نقدي بر فعاليت هاي قرآني در شهرستان نظرآباد
  • نظرات : 0 خصوصي ، 8 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + محمد علي رنجبر كهن 
    به گمان بنده تفسير ، تشريح و توجيه علمي قرآن کريم مانند هر شيوه ديگري داراي شرايط و اصولي است که رعايت نکردن آنها مفسر را در ورطه سقوط و لغزش قرار مي دهد و عمده دليل مخالفان تفسير علمي ، متوجه تفاسير افراطي است که اين شرايط را زير پا گذاشته اند. ماهيت اين گرايش پرداختن به آيات از نگاه علوم گوناگون و تلاش در جهت فهم بهتر آنها در پرتو يافته هاي جديد علمي است. دست کم سه موضوع مورد اشاره در مطلب دوست گرامي آقاي حسين عسگري يعني مسئله تغذيه، رويا و مديريت زمان از نگاه قرآن کريم صرف نظر از مباحث تفصيلي آن، بدون ترديد از مصاديق آشکار توجيه علمي آيات قرآن کريم است و من فکر مي کنم دست اندر کاران فهيم و نجيب موسسسه مکتب القرآن بجاي بحث در مسايل حاشيه اي که باعث غفلت از اصل موضوع مي شود، با برگزاري جلسه هم انديشي اين دغدغه آقاي عسگري را مورد بررسي قرار دهند. به ديگر سخن استفاده غير متديک از يافته هاي علمي بشر براي توجيه آيات قرآن، مرگ آموزه هاي وحياني را در پي دارد چيزي که هيچ مسلماني راضي به آن نيست. راستي شما حتما" مي دانيد که همين شيوه تفسير علمي در عالم مسيحيت باعث قدسي زدايي از کتاب انجيل شده است.
    ضمن عرض سلام ادب و خسته نباشيد به اطلاع جناب عالي مي رسانم از آنجا كه طرح جشنواره ژرف انديشي توسط گروه قرآن پژوهي رسالت تهيه و با همكاري مكتب القران اجرا مي شود(البته نه به آن صورتي كه اجراشده) متن پاسخي به سخن با ((علت)) ولي بدون دليل شما را بنده (هوشنگ حسين زاده)به عنوان عضو گروه قرآن پژوهي رسالت تهيه كرده ام. لذا محبت كرده پاسخ را به اسم مكتب القران درج نفرماييد.
    + سيد حميد مير احمدي 

    من در اصل طالقاني هستم . هم مطلب آقاي عسگري و هم جوابيه موسسه مکتب القرآن را خواندم. به نظر مي رسد نويسنده مطلب مکتب القرآن مطالبي را عنوان مي کند که مدعاي اصلي و دغدغه نوشته آقاي عسگري نيست. من فکر مي کنم ايشان خواسته يا ناخواسته به نکته مهم و قابل توجه اي اشاره کرده است و آن هم خطر تحميل يافته هاي علوم تجربي به کلام وحي است. خطايي مخرب که به طور مثال باعث تبيين، تفسير و توجيه قرآني نظريه داروين توسط جريان ملي - مذهبي در دهه چهل و پنجاه شد. واقعا به نظر شما قرآن کتاب روانشناسي ، فيزيک، شيمي و... است که از آن بتوان تغذيه و رويا و مديريت زمان و .... را بيرون کشيد.... بنده پيشنهاد گفتگوي مستقيم را به شما و ايشان مي دهم. اشا الله در خدمت به قرآن و مکتب اهل بيت پيروز باشيد.

    + H.H 

    پاسخي به سخن با ((علت)) ولي بدون ((دليل)) آقاي عسگري

    + داود اسدي 

    دوست خوبم سلام

    ديدن مطالب زيباي شما باعث خرسندي ام گرديد اميدوارم همانطور كه در مدارج علمي موفق هستي در نگهداري وبلاگت هم موفق باشي .

    از نظراباد - سيد جمال الدين

    + دانشجوي فضول 
    شكر خدا كه نقد در شهرستان ما دارد آغاز مي شود. پيشنهادم اين است كه جوابيه مكتب القرآن را هم درج كنيد تا بدانيم ماجرا چيست

    با عرض سلام و ادب و احترام .

    جناب آقاي عسگري اسماعيل جوادي هستم خوشحال شدم وقتي ديدم شما هم در وبلاگ نويسي دستي داريد و وبلاگ نويسي ميكنيد .

    ان شاء الله كه مثل هميشه در تمامي مراحل زندگي و كارهايتان موفق و موئيد باشيد .

    + محمد غفاري فر 
    مقاله روشنگرانه اي است. اميدوارم آن دوستان اين هشدار را جدي بگيرند