سفارش تبلیغ
صبا ویژن

  

«آخرین نامه» مهرداد کورش نیا در خانه نمایش تهران

مهرداد کورش نیا (متولد 1353 خورشیدی) از آن هنرمندانی است که نیاز به معرفی ندارد. غالب هنرمندان و فعالان فرهنگی شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد بر این نکته اشتراک نظر دارند که ایشان سهم فراوانی بر توسعه فرهنگی و ارتقا سطح تولیدات هنری به ویژه تئاتر این دو شهرستان دارد.

تاسیس پنج انجمن فرهنگی و هنری، معاون فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوجبلاغ، تاسیس گروه نمایشی بهمن، عضویت در شورای نمایش استان تهران، حضور موفق در جشنواره های بین المللی تئاتر فجر (سه نوبت)، دانشجویان ایران، «روهر» آلمان و «آمارنو» ارمنستان بخشی از مهم ترین فعالیت های او است. وی هم اکنون کارشناس تئاتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و مسوول هنری تالار نمایشی محراب تهران می باشد. خبر ذیل، تازه ترین فعالیت هنری مهرداد کورش نیا را روایت می کند.

* * * * * *

نمایش «آخرین نامه» به نویسندگی و کارگردانی مهرداد کوروش نیا از روز یکشنبه 28 آذر 1389 ساعت 18 و 30 دقیقه در خانه نمایش اداره برنامه های تئاتر به روی صحنه می رود. کوروش نیا به خبرگزاری ایرنا گفت: «آخرین نامه از تولیدات گروه نمایشی بهمن است و متن آن توسط فارس باقری دراماتورژی شده است.»

وی افزود: «آخرین نامه دارای سه شخصیت است و نوید محمدزاده، پوریا رحیمی سام و میثم دوستی در آن نقش آفرینی می کنند.» کوروش نیا همچنین از آروند دشت آرای، علی شهبازی و حسن جودکی به ترتیب به عنوان طراح صحنه، آهنگساز و مدیر تولید این نمایش نام برد. به گفته این نویسنده و کارگردان تئاتر، «آخرین نامه» مضمونی درباره جنگ و نگاهی کمدی با این پدیده دارد و داستان آن در مورد سه نفر است که در یک سنگر قرار دارند و در نهایت پایان تراژیکی برای آنها رقم می خورد.»

 کوروش نیا افزود: «این نمایش متنی رئالیستی دارد اما با طراحی صحنه و دارماتورژی تلاش شده اجرای متفاوت از متن ارایه شود.» وی افزود: «آخرین نامه درحال حاضر بدون قرارداد اجرا می شود اما اعلام شده که در شورای حمایت بررسی و نتیجه به گروه اعلام خواهد شد.» کوروش نیا پیش تر نمایش های «آواز ستاره»، «آقا لیلی» و «درخت ها» را به روی صحنه برده است.

جهت آشنایی بیشتر با کارنامه هنری مهرداد کورش نیا نگاه کنید به:

http://www.bahmantheater.com/a1.html


نوشته شده در  شنبه 89/9/27ساعت  5:59 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()


فهرست همه یادداشت های این وبلاگ
رسانه ملی و تنوع فرهنگی و زبانی استان البرز -1
رسانه ملی و تنوع فرهنگی و زبانی استان البرز - 2
پاسخ البرزپژوهانه به بی ادبی علیرضا پناهیان به ساحت پیامبر (ص)
مطالبه ای درباره فرهنگسرای خط و تذهیب شهر کرج -1
مطالبه ای درباره فرهنگسرای خط و تذهیب شهر کرج - 2
مطالبه ای درباره فرهنگسرای خط و تذهیب شهر کرج - 3
خاطره اسماعیل آل احمد از استاد دکتر یوسف مجیدزاده
دانلود نسخه pdf کتاب های حسین عسکری
کانال تلگرامی و صفحه های اینستاگرام و آپارات البرز پژوهی
شناسنامه وبلاگ البرز پژوهی
[عناوین آرشیوشده]