سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

 

چهارمین شماره «ماهنامه فراز البرز» در 12 صفحه به مدیرمسئولی مهدی توسلی و سردبیری محمّد اکبری با روش تحلیلی، اجتماعی و اقتصادی در استان البرز منتشر شد. فاتح سردار فتح توسعه کرج، فراموشی مدرسه انصاف نیست (محمد اکبری)، غلط بود هم اسلام ضرر کرد هم کشور (اسماعیل آل احمد)، پشت پرده چهره اصلی حمله به سفارت عربستان کیست؟، وکلای البرز از آغاز تا مجلس نوزدهم (حسین عسکری)، اهالی تخته و گچ پای انتخاب (مهدی توسلی)، انتخابات رقابتی و نقش آن در فرایند ملت سازی (طاهر اصغرپور)، به یاد آتش (ابراهیم رضازاده)، سراینده شعر علی ای همای رحمت شهریار یا شاعر البرزی، گزارش خواندنی از کار زنان در یک دامپروری در شهرستان نظرآباد (محبوبه حسین زاده)، یوسف البرز قدرت برنزی لاس و گاس (رامین احمدزاده)، البرز پایتخت ورزش های رزمی شود (حدیثه اکبری)، درخت آبادانی زندگی (محمد کورش نیا) از عناوین این شماره است. اسماعیل آل احمد با معرفی و نقد هشت عنوان کتاب مربوط به استان البرز در صفحه «سنجه کتاب»، عنوان تنها نشریه استانی دارای صفحه مستقل نقد و بررسی کتاب را برای فراز البرز به ارمغان آورده است.

 در سه صفحه البرزشناسی نشریه، این عناوین به چشم می خورد: انقلاب اسلامی در استان البرز، آفتاب در ماه: سکونت امام خمینی در حصار کرج، بازشناسی انتقادی تجددگریزان طالقان (آیت الله سید ابراهیم سیدعلوی)، البرزپژوهان: ذکرالله زنجانی، خزعبلات جلال پیش پای آقا، از نسل پادوسبانان برغان (زکریا مهرور)، سند همکاری تجاری ازبکی با شوش، رهایی از میله های قفس با اشتیاق بشت (خاطرات مفید کیایی نژاد)، مقاله پژوهی البرز و... 

وب سایت ماهنامه فراز البرز


نوشته شده در  یکشنبه 94/11/25ساعت  7:33 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()

 


سومین شماره «ماهنامه فراز البرز» در 12 صفحه به مدیرمسئولی مهدی توسلی و سردبیری محمّد اکبری با روش تحلیلی، اجتماعی و اقتصادی و شمارگان ده هزار نسخه در استان البرز منتشر شد. همراه با فرماندار پای منبر سعدی (اسماعیل آل احمد)، از منشور کورش تا نقض حقوق بشر در امریکا (دکتر مریم مرادی)، دشت ساوجبلاغ و نظرآباد بر پرتگاه بحران (علیرضا اخلاقی)، انسجام و چندپارگی هویت فرهنگی غرب استان البرز (دکتر کمال اکبری)، بدون خودآگاهی تاریخی نمی توان از ایمان و معنویت دفاع کرد (دکتر حکمت الله ملاصالحی)، وکلای البرز از آغاز تا مجلس نوزدهم (گفت و گو با حسین عسکری)، انتخابات رقابتی و ملت سازی (طاهر اصغرپور)، نهاد مجلس ایران در گذر زمان (محمد اکبری)، تحقق حقوق عمومی در پنجه شهرداری ها (مهدی توسلی)، مهرداد و مونس روبرو و بی پرده، سردبیر فشندی قصه ظهر جمعه، از کرمانشاه تا البرز، باید با نگاه عدالت جنسیتی در حوزه زنان مدافع عدالت مدارانه باشیم (فاطمه آجرلو)، واکنش محمود بهمنی به اظهارات جهانگیری، زن ایرانی در تردید سنت و تجدد (دکتر مهدی اصل زعیم)، داروهای دوپینگی و تمایز آنها از مکمل های سالم (رضا گروسی)، از پوچیا چه می دانید؟ (راضیه پورمند)، صافی پا (زینب رسولی نیا)، حقوق شهروندی طلاق زادگان (رقیه حبیبی)، داستانک: از طلوع (سکینه کرمی) از عناوین این شماره است. اسماعیل آل احمد با معرفی و نقد هشت عنوان کتاب مربوط به استان البرز در صفحه «سنجه کتاب»، عنوان تنها نشریه استانی دارای صفحه مستقل نقد و بررسی کتاب را برای فراز البرز به ارمغان آورده است. در دو صفحه البرزشناسی نشریه، این عناوین به چشم می خورد: نیم نگاهی به تکیه روستایی در اغشت (مرضیه بزرگمهر)، ناگفته هایی از آزادسازی محوطه باستانی ازبکی (ولی الله دهقانی سانیچ)، طراحی نماد استان البرز (دکتر مهراب رجبی)، البرزپژوهان: علیرضا عزیزی، رییس جمهور خاکی، قافیه مرگ شاعر رودسری، این 22 آرامگاه در امامزاده طاهر کرج (حمید حشمدار)، در جست و جوی قند پارسی از قصر شیرین تا البرز، حاسب کرجی: مهندسی که گمنانم ماند، فرمانروایان پشت کوه طبرستان (زکریا مهرور)، ساوجبلاغ و پایتختی ساوجبلاغ، عوامل مرتبط با هویت ملی دانش آموزان کرجی.

وب سایت ماهنامه فراز البرز


نوشته شده در  پنج شنبه 94/10/10ساعت  6:43 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()

 

 

دومین شماره «ماهنامه فراز البرز» در 12 صفحه به مدیرمسئولی مهدی توسلی و سردبیری محمّد اکبری با روش تحلیلی، اجتماعی و اقتصادی و شمارگان ده هزار نسخه در استان البرز منتشر شد. استاد غلامرضا دبیران استاندار البرزی یزد (اسماعیل آل احمد)، البرز بر فراز قوم مداری (دکتر مهدی اصل زعیم)، هویت سازی شهری برای شهر بی هویت (دکتر مهدی طوسی)، ادب و نسب البرزی دانشمند هسته ای (حسین عسکری)، شور قافیه در تکیه مرثیه (ابراهیم رضازاده)، درخشش حمید تاج دولتی هنرمند البرزی (مهدی توسلی)، آشنایی با استاد ممیز با زبان ارتباط تصویری (رقیه حبیبی)، خط کش خوردن بر قواره ورزش (مریم سیفی)، داده نباشد دانایی نیست (هوشنگ حسین زاده)، بر پارسیان چه گذشت؟ همبستگی ملّی و انتخابات مجلس شورای اسلامی (طاهر اصغرپور)، آسیب های اجتماعی در البرز، میزانِ آری مردم، میزانِ یاری وکیل (کارنامه نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی)، با شاعران آیینی استان البرز از عناوین این شماره است. محمد اکبری سرمقاله ماهنامه را به «آینده سازان و آموزش حقوق شهروندی» اختصاص داده است. اسماعیل آل احمد با معرفی و نقد ده عنوان کتاب مربوط به استان البرز در صفحه «سنجه کتاب»، عنوان تنها نشریه استانی دارای صفحه مستقل نقد و بررسی کتاب را برای فراز البرز به ارمغان آورده است. در دو صفحه البرزشناسی نشریه، این عناوین به چشم می خورد: ثبت ملّی شش آیین سوگواری البرز، عاشورا در طالقان براساس تقویم دیلمی، نخستین شهردار البرزی قزوین، فافیه مرگ بر حنجره ابدیت (یادی از حاج اسماعیل اخلاقی)، حق «نامیرا»ست، مثنوی سوز و گداز فقیه البرزی، شرح عالم البرزی بر صحیفه سجادیه، ولایت رود ییلاق قجری در کرج، البرزپژوهان (مهراب رجبی)، تعزیه عشقِ استاد فلسفه (یادی از دکتر عنایت الله شهیدی)، تعزیه و نمایش های آیینی روی انگشت البرز (معرفی استاد داوود فتحعلی بیگی).

وب سایت ماهنامه فراز البرز  

 دانلود شماره دوم ماهنامه فراز البرز  


نوشته شده در  یکشنبه 94/9/1ساعت  10:41 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()

 

در مهر 1394 نخستین شماره ماهنامه «فراز البرز» در 12 صفحه به مدیرمسئولی مهدی توسلی و سردبیری محمّد اکبری با روش اجتماعی و اقتصادی و شمارگان ده هزار نسخه در استان البرز منتشر شد. این روزها وب سایت این نشریه هم در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.

http://www.farazalborz.org/

 pdf شماره اول ماهنامه فراز البرز


نوشته شده در  جمعه 94/8/15ساعت  6:52 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()

 

خم زلف «تصویر» و صبح فروغ «فراز»

اسماعیل آل احمد

معاون پژوهشی مدرسه علمیه امام صادق (ع) هشتگرد

نوشتن در جریده ای کاغذین، دغدغه ای است که هرگز دست از سر کسانی که روزگاری در جایی با نشریه ای سر و کار داشته اند برنمی دارد. ممکن است در برهه ای برخی جراید کاغذین نتوانند یا نخواهند برای تو جایی برای نوشتن، فراهم کنند اما این نوشتن، چیزی نیست که بتوانی خودت را از آن نجات بدهی. پس از مدّت ها که دیگر زمینه و زمانه ای برای نوشتن در جراید دست نمی داد این بار در جریده ای استانی با نام فراز البرز، زمینه و زمانه ای به میان نهاده شده تا بشود نوشت و من اگر با همه روزمرگی هایِ عمر بر باد دهم، دوباره ققنوس جان و روان خویش را در آتش سوزان نوشتن، غرقه می کنم بدان امید است که بشود از سر انصاف، کاری کرد و با مردم نازنین سرزمین مادری ام زیر بار ذره ای از کوه مشکلات آنان، شانه کشید و نفس به نفس آنان، همه رنج ها و همه خوشی ها را تحمل کرد. ضرورت دارد فراز به قول سید شهیدان اهل قلم آقا مرتضی آوینی از راه طی شده با مردم، سخن بگوید. یعنی از تجربه های پیشین اهالی مطبوعات در این دیار، نهایت بهره را ببرد و نقاط قوت آنان را در خود تقویت کند و از ضعف های آنان بپرهیزد. پیش از دامن زدن به این بحث، اجازه می خواهم تا کمی با شما خاطره بازی کنم. ادامه مطلب...

نوشته شده در  شنبه 94/7/18ساعت  7:12 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()

 

 ماهنامه فراز البرز

فراز البرز در نخستین گام، خوش درخشید

نخستین شماره ماهنامه «فراز البرز» در 12 صفحه به مدیرمسئولی مهدی توسلی و سردبیری محمّد اکبری با روش اجتماعی و اقتصادی و شمارگان ده هزار نسخه در استان البرز منتشر شد. تاریخ در افق آگاهی (یادداشت اختصاصی دکتر حکمت الله ملاصالحی)، فرزند ضد مشروطه شیخ هادی نجم آبادی و شیخ فضل الله نوری (حسین عسکری)، خم زلف تصویر و صبح فروغ فراز (اسماعیل آل احمد)، از میرزا عبدالله مقدم تا بابک زنجانی (دکتر مهدی اصل زعیم)، اصول هفتگانه فراز (مهدی توسلی)، البرز در تسخیر مشارکت توسعه نیافته (محمّد اکبری)، گریه عمه به سلام آقا (سیّد هادی میرابوالقاسمی)، ویژگی های غزل شهریار (ابراهیم رضازاده)، در محضر خدا (معصومه رحیم زاده)، توسعه شهری (دکتر مهدی مرادی)، زنان پشت درهای بسته (مهدی مظفری)، مرگ وزیر نجم آبادی، دود اختلافات شورای اسلامی شهر نظرآباد به چشم مردم می رود، تغییرات سلیقه ای و غیر کارشناسی نظام آموزشی را دچار آسیب کرده است، قشری گرایی نو در مراسم ایرانی، شاعران جوان، کودکان با نقاشی سخن می گویند و... از عناوین نخستین شماره فراز البرز است.

در سه صفحه «البرزشناسی» ماهنامه، این عناوین به چشم می خورد: البرزپژوهان، میراث ملموس، میراث ناملموس، مقاله پژوهی البرز، تاریخ معاصر، پژوهشگران، به روایت اسناد، آیا می دانید؟، نام آوران، کتابخانه، لحظات ماندگار، تاریخ مطبوعات البرز، سنجه کتاب، وب گردی، سفرنامه. ادامه مطلب...

نوشته شده در  جمعه 94/7/17ساعت  6:45 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()


فهرست همه یادداشت های این وبلاگ
آیت الله سید رضا حسینی زابلی و تجددگریزی در شهر کرج
تطهیر ترور فاتح یزدی و چریک های فدایی خلق در خبرگزاری تسنیم
نشست علمی درباره کتاب اشتهارد نوشته محمد پارسانسب
بازتاب انتشار کتاب تاریخ هشتگرد نوشته حسین عسکری - 1
یادداشت های حسین عسکری درباره محمدصادق فاتح یزدی
سندی تازه از سردار شهید شعبان علی نژادفلاح
اهل توقف طالقان به روایت استاد دکتر حکمت اله ملاصالحی
دانلود نسخه pdf کتاب های حسین عسکری
کانال تلگرامی و صفحه های اینستاگرام و آپارات البرز پژوهی
شناسنامه وبلاگ البرز پژوهی
[عناوین آرشیوشده]