حسین عسکری، کتابشناسی ساوجبلاغ، کرج: نشر رهام اندیشه، پاییز 1383، 294 صفحه
در آغاز کتاب، شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد به اجمال معرفی شده سپس اطلاعات کتابشناسی در خصوص منطقه ساوجبلاغ ـ براساس الگوی استاندارد کتابشناختی سازمان مدیریت و برنامهریزی ـ ذیل این عناوین درج گردیده است: کلیات، اوضاع طبیعی و محیط زیست، جغرافیا، تاریخ و باستان شناسی، دین و مذهب، اوضاع فرهنگی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی، جامعه روستایی و جامعه شهری. پیوست کتاب نیز شامل فهرست منابع و آثار تاریخی و فرهنگی، فهرست نقشهها، عکسها، افراد و موسسات و نظایر آن است.
_______________________________
حسین عسکری، علمای مجاهد استان البرز، کرج: نشر شاهدان البرز، 1397، 328 صفحه
در این کتاب با روش پژوهش اسنادی، زندگی، زمانه و آرمان های 74 تن از علمای مجاهد استان البرز تشریح شده است. آنان در 57 زمینه، مبارزات خود با استعمار، استثمار، استبداد، صهیونیسم، جریان ها و فرقه های ضاله در ایران و خارج از آن را سامان داده اند.
دانلود کتاب علمای مجاهد استان البرز
_______________________________
حسین عسکری، بیداری دشت کهن، تهران: انتشارات سوره مهر، 1397، 424 صفحه
این کتاب، نخستین اثر درباره انقلاب اسلامی در منطقه تاریخی و فرهنگی ساوجبلاغ شامل شهرستانهای ساوجبلاغ و نظرآباد واقع در غرب استان البرز است. به جهت ارایه تصویری جامع از روند مبارزات انقلابی در منطقه ساوجبلاغ، سیر این فعالیتهای مذهبی و سیاسی از روزگار قاجار پی گرفته شده و در ادامه براساس اسناد برجای مانده، تصویری مستند از وضعیت اقتصادی و اجتماعی این منطقه در دوره حکومت پهلوی ترسیم شده است.
_______________________________
«نقد دل: گفت و گو با دکتر یوسف فضایی»، گفت و گو: حسین عسکری، تهران: اداره کل آموزش فرهنگی و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی، زمستان 1393، 108 صفحه.
این کتاب، حاصل گفت و گوی حسین عسکری با دکتر یوسف فضایی (استاد بازنشسته ادیان و عرفان دانشکده الهیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج) است که در شمارگان هزار نسخه به چاپ رسیده است. «نقد دل» دوّمین جلد از مجموعه سیمای فرزانگان دانشگاه آزاد اسلامی است.
______________________________
روستازادگان دانشمند: نامآوران روستای نجمآباد استان البرز/ نویسنده حسین عسکری؛ با مقدمه دکتر سیفالدین نجمآبادی، دکتر حکمتاله ملاصالحی؛ ویراستار اسماعیل آلاحمد؛ [برای] دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری مراکز استانی (استان البرز). تهران: شرکت انتشارات سوره مهر، 1401، 410 صفحه.
«نجم آباد» دست در دست کویر داده است. کویر همان جایی است که در آن، انسان به آسمان نزدیک تر است. در این روستایی که به آسمان، نزدیک است نام آورانی درخشیده اند که آفتاب دانایی بر جبین آنان در حال طلوع دمادم است. خلوص این «روستازادگان دانشمند» چنان در تمام ریز و درشت زیست آسمانی آنان موج می زند که خداوند دانایِ مطلق، استادی در دانش و هنر را در ابعادی ملی و جهانی روزی ایشان فرموده است. اینان، مرد و زن، از دل همین روستای کوچک، راه به جهانی گشوده اند که همه دانایان از ایرانی و غیر ایرانی در برابر این همه فضیلت و فرهنگ، کرنش کرده اند. این نام آوران ذیل دو خاندان علمی و فرهنگی «نجم آبادی» و «ساوجبلاغی» و «دیگر چهره ها»، نام روستای نجم آباد را در سپهر فرهنگ و دانش ایران عزیز، از جنسی دیگر ساخته اند.در این کتاب به زندگی، زمانه و آثار 85 تن از نام آوران روستای نجم آباد البرز پرداخته شده است. ارایه مطالب مستند، تصاویر کمتر دیده شده و اسناد تازه، از ویژگی های متمایز کتاب است.
دانلود کتاب روستازادگان دانشمند
______________________________
این مجموعه به مرور تکمیل خواهد شد. فایل pdf کتاب های «روستای ایستا»، «دشتی به وسعت تاریخ» و «تاریخ هشتگرد» هم در نوبت انتشار است.