بی مهری ما ساوجبلاغی ها را بجنوردی ها جبران کردند!
«مهرداد کورش نیا» از هنرمندان شناخته شده تئاتر است که امسال با نمایش «آخرین نامه» در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور دارد. این نمایش ماه گذشته در خانه نمایش تهران روی صحنه رفت و با اقبال تماشاگران مواجه شد. پس از اجرا در کرج و بجنورد - مرکز استان خراسان شمالی - بار دیگر به مناسبت برگزاری جشنواره، اجرای عمومی داشت. «آخرین نامه» با بازی «پوریا رحیمی»، «نوید محمدزاده» و «میثم نوروزی» با رویکردی جدید، موقعیت کمیک سه مرد را در میدان جنگ نشان میدهد.
«خبرگزاری موج» از میزان استقبال بجنوردی ها از کارگردان و نویسنده ساوجبلاغی، گزارشی به شرح زیر مخابره کرده است. شکر خدا خراسانی ها با قدرشناسی خود بی مهری ما ساوجبلاغی ها را تا حدودی جبران کردند. امیدوارم مدیران فرهنگ و هنر شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد هم امکانی فراهم آورند تا اهالی این دو شهرستان، آخرین نامه آقا مهرداد را تماشا کنند. وبلاگ «ساوجبلاغ پژوهی» صمیمانه این موفقیت هنری را به جناب کورش نیا و اعضای گروه نمایش بهمن شادباش عرض می کند. جهت آگاهی بیشتر درباره کارنامه هنری مهرداد کورش نیا نگاه کنید به: http://www.bahmantheater.com
* * * * * *
خبرگزاری موج: مهرداد کوروش نیا در جریان اجرای تئاتر فجر در خراسان شمالی با اذعان این که از حضور پرشور مخاطبان در بجنورد غافگیر شدم، این موضوع را اتفاقی فرهنگی دانست و گفت: «مخاطب مشتاق تئاتر بضاعتی است که باید جدی گرفته شود.»
به گزارش موج به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در خراسان شمالی، مهرداد کورش نیا کارگردان نمایش «آخرین نامه» که در چند بخش جشنواره بین المللی فجر از جمله فجر استانی به اجرا در آمد، افزودن این بخش را رویکرد درستی خواند. وی ادامه داد: «بدین وسیله مردمی که امکان تماشای آثار برگزیده تئاتری برایشان فراهم نیست، زمینه تحقق این موضوع برایشان به وجود می آید. وی تبادل اندیشه های تئاتری و حضور گروهای نمایشی موفق با آثار قوی و نیز به نوعی تبیین آموزش تئاتر را نتیجه اجرای این بخش عنوان کرد.»
وی با عنوان این که تمام هنرها این ویژگی را دارند که به فرهیختگی دست یابند و ایده آل های بشری را پاسخ دهند، در این میان تاُثیر هنر نمایش را بسزا و بیش از دیگر هنرها عنوان کرد و گفت: «تئاتر به دلیل اینکه همه شاخه های هنری را در بر می گیرد، به طور قطع می تواند اثر گذارتر باشد.»
کارگردان «آخرین نامه»، اضافه کرد: «قطعاً تئاتر با جاذبه های دراماتیک و با پرداختن به مسایل اجتماعی معاصر می تواند در رشد فرهنگ مردم نقش آفرین باشد، چرا که مخاطب می تواند هم اندیشه و هم لذت را توأمان دریافت می کند.» وی به استقبال مخاطبان و تماشاگران در خراسان شمالی اشاره و اذعان کرد: «پیش از این که به این استان بیاییم تصور این که در این شهر با این تعداد مخاطب رو به رو شویم را نداشتیم و برای مخاطب اندک برنامه ریزی کرده بودیم.» کورش نیا در ادامه با عنوان این که تعداد مخاطبان در این شهر ما را غافلگیر کرد، این مهم را نشان از فرهنگی بودن مردم این خطه دانست و آن را ظرفیتی با اهمیت در این عرصه برشمرد.
کورش نیا با بیان این مطلب که توجه گروه های تئاتری به مخاطب بسیار مهم و رشد دهنده است، تأکید کرد: «باید گروه های نمایشی، تئاتری تولید کنند که مخاطب را با این هنر آشتی دهد.» وی حضور گسترده مخاطبان را اتفاقی فرهنگی عنوان کرد و گفت: «گام اول برای رشد تئاتر را باید هنرمندان این عرصه بردارند و نیازهای جامعه و مخاطبان را بشناسند و بر اساس این نیازها اثر نمایشی تولید کنند.» وی در پایان با عنوان این که تبعات مثبت این موضوع هم گروه های تئاتری و هم هنرمندان و مخاطبان را در برمی گیرد، آن را بضاعتی که می بایست بیش از این جدی گرفته شود، قلمداد کرد.