سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

 

 

قاب تصویری گفت و گویم با رادیو البرز

شامگاه دوشنبه 3 دی 1403 حوالی ساعت 22:30 از طریق تلفن در حال گفت و گو با برنامه «شب نشینی با تاریخ» «شب نشینی با تاریخ» بودم که شکار سلیقه مهرآمیز برادرم علی آقا عسکری شدم. آمده بود شام و شب نشینی و از قبل خبر نداشت که قرار این گفت‌وگو را دارم. در این گفت‌وگوی زنده 7 دقیقه ای درباره مناسبت 6 دی 1378 «سالروز کشف دیوارهای دو رنگ در دژ مادی محوطه باستانی ازبکی» صحبت کردم. علی آقا تصویر را مستقیم با گوشی همراهش گرفت و بر روی آن صدای پخش شده از رادیو و تصاویر و فیلم های کمتر دیده شده از کاوش های محوطه باستانی ازبکی را قرار داد. خیلی هم زحمت کشید و سلیقه به خرج داد تا آن را تدوین کند. صمیمانه از مهر زلالش سپاسگزارم.

برنامه زنده «شب نشینی با تاریخ»، دوشنبه ها ساعت 22 تا 23 به تهیه کنندگی آقای رضا غیور و اجرای آقای محمدی از رادیو البرز پخش می شود. بنده هم توفیق دارم در هر برنامه، «برگی از تاریخ فرهنگ و هنر البرز» را مشتاقانه ورق بزنم. امیدوارم مقبول افتد.

حسین عسکری

4 دی 1403

 

____________________


 

 

گرگ ها در کمین ایران

 

چند روز پیش در گفت و گو با رادیو البرز، مشتاقانه «برگی از تاریخ فرهنگ و هنر البرز» را ورق زدم. در این برنامه زنده، به مناسبت 6 دی 1378 سالروز «کشف دیوارهای دو رنگ در دژ مادی محوطه باستانی ازبکی»، از قول جناب استاد دکتر یوسف مجیدزاده گفتم: «هخامنشیان این نوع تزئین در معماری های خود را از مادها فراگرفته اند نه اورارتوها...» با بازنشر این گفت و گو در فضای مجازی، چند تن از پان گرگ های ضد ایران (= پان ترکیست ها) بنده را مورد هجمه قرار داده و منکر فرهنگ و تاریخ دیرپا برای ایران عزیز شدند! تصویر نمونه ای از آن اظهارنظرهای جاهلانه به پیوست می باشد. بنده باستان شناس نیستم یعنی در ارایه های البرزپژوهانه که سویه های باستان شناختی دارد به گزارش های باستان شناسان عزیز رجوع می کنم و به دقت نتایج کاوش های آنان را بازگو می کنم.

مهم ترین ویژگی گونه های مختلف پان های ضد وطن، «تعصب و خشونت» است. آنان بی ادبانه بر مجموعه ای از اوهام و گزاره های شبه علمی تکیه می کنند و به جای ارائه دلیل و سند، ادعای غلط خود را تکرار می کنند. آنان قومیت را مقدم بر ملیت می دانند و همگام با دشمنان این آب و خاک، رویای تجزیه ایران را در خیال خام خود می پرورانند. خاکسارانه دست و بازوی سربازان گمنام وطن را می بوسم که سر این بدخواهان ایران را بر سنگ «حب الوطن» می کوبند. اما در این میان، وظیفه راهبردی رسانه ملی و نهادهای فرهنگی و آموزشی است که با تقویت وحدت ملی و توجه ویژه به هویت ملی، حس وطن دوستی را در کودکان، نوجوانان و جوانان زنده و تقویت کنند. به بچه ها یاد دهند که به مهر و کین می توان از هویت معنوی و استقلال ایران عزیز دفاع کرد ولو به قیمت جان (= شهادت).

جان به قربان وطن باد که در مذهب عشق

به جز از عشق وطن یاد نداد استادم

حسین عسکری

7 دی 1403

 

 

 

 

____________________


 

از وجود 35 مرکز تحقیقاتی و پژوهشی تا فعالیت 3 هزار و 500 واحد صنعتی در استان البرز

 

|خبرگزاری آنا|

3 دی 1403

به گزارش خبرنگار آنا، آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال 1403 و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر همزمان با میلاد یگانه دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه الزهرا (س) در صبح یک شنبه 2 دی 1403 با حضور حسین کلانتری خلیل‌آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، حسین عسکری نویسنده و البرز پژوه، حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، معاونان دانشگاه، استادان، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد. عسکری در این آیین گفت: استان البرز به‌عنوان قطب علم و فناوری در کشور شناخته می‌شود و شواهد و مستندات باستان‌شناختی از دیرینگی علم و فناوری در استان البرز حکایت دارد.

عسکری بیان کرد: تحصیل 130 هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی استان البرز، حضور 2 هزار و 500 عضو هیئت علمی، وجود 35 مرکز تحقیقاتی و پژوهشی، وجود 3 هزار و 500 واحد صنعتی و 150 نشان صنعتی و تجاری ملی، داشتن 25 شهرک، منطقه و ناحیه صنعتی، حضور دو پارک علم و فناوری در استان البرز به همراه 10 مرکز رشد مشترک، همکار و مستقل، قطب تولید محصولات پروتئینی و محصولات باغی و صنایع دارویی، خودرویی، انرژی و صنایع غذایی، همسایگی با سه استان صنعتی و قرارگیری در مجاورت راه‌آهن سراسری، دیرپایی دانشگاه و آموزش عالی در استان و داشتن 55 مرکز آموزش عالی، وجود شواهد باستان‌شناختی و سند 9 هزار ساله علم زیست‌شناسی، وجود سرآمدان علمی در حوزه‌های ریاضی، پزشکی، هوانوردی، فیزیک هسته‌ای، فلسفه، ژنتیک، وجود نخستین کتاپ چاپ سربی مصور ایران در البرز و مراکز پژوهشی و دانش‌بنیان متعدد این استان را به قطب علم و فناوری کشور تبدیل کرده است.

پرده نگار ارائه شده

 

 به نقل از کانال تلگرامی البرزپژوهی https://t.me/alborzology 



 


____________________

 

کوتاه نوشته های حسین عسکری در کانال تلگرامی البرزپژوهی - 1

 

کوتاه نوشته های حسین عسکری در کانال تلگرامی البرزپژوهی - 2

 

کوتاه نوشته های حسین عسکری در کانال تلگرامی البرزپژوهی - 3

 


نوشته شده در  شنبه 03/10/22ساعت  6:10 عصر  توسط حسین عسکری 
  نظرات دیگران()


فهرست همه یادداشت های این وبلاگ
کوتاه نوشته های حسین عسکری در کانال تلگرامی البرزپژوهی - 4
آیت الله سید رضا حسینی زابلی و تجددگریزی در شهر کرج
تطهیر ترور فاتح یزدی و چریک های فدایی خلق در خبرگزاری تسنیم
نشست علمی درباره کتاب اشتهارد نوشته محمد پارسانسب
بازتاب انتشار کتاب تاریخ هشتگرد نوشته حسین عسکری - 1
یادداشت های حسین عسکری درباره محمدصادق فاتح یزدی
سندی تازه از سردار شهید شعبان علی نژادفلاح
دانلود نسخه pdf کتاب های حسین عسکری
کانال تلگرامی و صفحه های اینستاگرام و آپارات البرز پژوهی
شناسنامه وبلاگ البرز پژوهی
[عناوین آرشیوشده]