بسیار آشفته ام کرد
اشاره: آقای هوشنگ حسین زاده دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی و از فعالان حفظ محیط زیست در شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان است. ایشان در روز چهارشنبه 13 آبان 1394 با ارسال نامه زیر به نویسنده وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی، نسبت به قطع 1800 درخت در شهرستان نظرآباد واکنش نشان داده است:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جناب آقای عسگری، فرهیخته گرامی
با سلام و درود فراوان
بنده هوشنگ حسین زاده از فعالان محیط زیست هستم؛ حوزه کاری بنده در طبیعت گردی است؛ برای این کار سالیان زیادی زحمت کشیدم - کسب گواهینامه و کارت راهنمایی طبیعت گردی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی در سال 1391 است، عضو هیئت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان البرز 1392 - 1393، مسئول کمیته محیط زیست انجمن کوهنوردان نمایندگی شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان، مسئول کمیته محیط زیست هیئت کوهنوردی شهرستان نظرآباد (هم اکنون) - سخنرانی ها، سمینارها، همایش ها و فعالیت های گردشگری پایدار متعددی طی این سال ها به صورت حرفهای به انجام رساندم که سخنرانی ویژه «حکمت آفرینش» در همایش کوهنوردان در تاریخ 21/7/1394 در محل فرهنگسرای مهر یکی از آنها بود.
خبر قطع 1800 درخت مثمر؛ در ماه محرم؛ در شهرستانی که درخت نماد این شهر و دیار شده؛ بسیار آشفته ام کرد؛ بنده ضمن محکوم کردن این فاجعه که شباهت زیادی هم به فاجعه مِنا دارد درخواست رسیدگی مراجع قانونی و اطلاع رسانی شفاف نسبت به این فاجعه را دارم.
بحث کوتاهی در خصوص حکمت آفرینش دارم برای آنهایی که شأن انسانیت را پایین می آورند و نسبت به زندگی بی تفاوت هستند.
آفرینش در ساحت ها یا طبقات گوناگون اتفاق افتاده؛ که؛ اولین آن سفره زمین از قبیل خاک و آب و باد و هوا، کوه و دشت و بیابان و... بدون هیچ گونه موجود زنده ای هست. دومین آن ساحت گیاهان از قیبل، گونه های گیاهی، گل ها، درختان و... که از ساحت اول تغذیه می کنند و زندگی آنها وابسته به طبقه اول هست سومین آن ساحت حیوانان با گونه های مختلف که؛ از ساحت های اول و دوم تغذیه می کنند و زندگی شان وابسته به آنهاست و اما چهارمین ساحت؛ ساحت انسان است - «اشرف مخلوقات»، «خلیفه الله» - به این نکته تاکید دارم؛ که؛ انسان با تمام کمالات و مقاماتی که دارد زندگیش وابسته به ساحت های اول، دوم و سوم آفرینش؛ یعنی؛ طبیعت هست؛ که؛ جهت پایداری طبیعت مسئولیت عجیب و عظیمی در گردنش نهاده شده و سلب آن در اختیار هیچ کس نیست و درک آن نیز؛ نیاز به کسب معرفت دارد. توجه داشته باشید که ساحت های دیگری هم هست که نیاز به اشاره آنها نبود.
تبیین این مسأله در این محمل اطلاعاتی مقدور نیست و جایگاهی هم ندارد بیشتر طرح مسأله و اشاره بود جهت شناخت خود و شأن و منزلت خود و جایگاهی که انسان و دیگر موجودات در طبیعت دارند. مژده ای هم دارم که این مسأله در قالب کتابی از بنده در دست تألیف است.
مطالب مرتبط:
پاسخ به نامه عامل قطع 1800 درخت در شهرستان نظرآباد
توضیحات سیدجمال حسینی درباره قطع درختان در شهرستان نظرآباد
آخرین خبر از قطع درختان در شهرستان نظرآباد
بازتاب رسانه ای فاجعه زیست محیطی اخیر شهرستان نظرآباد
یادداشتی درباره شان قدسی محیط زیست
سیمای محیط زیست شهرستان نظرآباد
دغدغه مهم این روزها در شهرستان نظرآباد